Autopožičovňa Košice - Požičanie vozidla je dnes bežná služba

Auto pre každú príležitosť v Košiciach

Požičanie si vozidla či jeho prenájom sú dnes bežnými službami a v zahraničí, predovšetkým v turisticky zaujímavých lokalitách sú autopožičovne enormne využívanou službou. Aj na Slovensku sa služby autopožičovní rozmáhajú a považujeme preto za nutnosť poukázať na to, že nie každá takáto výpožička vozidla musí byť férová.

Ako to chodí?

Nemožno hovoriť za celý segment, no Autopožičovňa Košice – Specialy pristupuje ku každému zákazníkovi individuálne a férovo. Našim cieľom nie je klienta stavať do pozície, kedy by nevedel, za akých podmienok auto dostáva do rúk.

Záloha a poistenie

Svojim zákazníkom na rovinu hovoríme o tom, že vozidlo si môžu prevziať iba za vopred dohodnutých podmienok, pričom jednou z nich je i vyplatenie zálohy ktorej výška závisí podľa typu vozidla a žiadosti na výjazd mimo Slovenska.

V okamihu ako je vozidlo vrátané prenajímateľovi bez poškodenia, záloha je vrátaná v plnej sume. Rovnako, ak aj prišlo k nehodovej udalosti a na vine nie je nájomca, táto záloha bude vrátená takisto v plnej sume. Všetky informácie nájdete aj na našom webe. Autopožičovňa Košice – Specialy garantuje klientom takisto poistnú ochranu proti zlodejom, krádeži či vandalizmu (poistenie voči odcudzeniu vozidla) a autá majú takisto zaplatené aj havarijné poistenie.

Plná nádrž bez výnimky – férovosť

Škoda Fabia II, Škoda Superb III alebo Škoda Octavia RS III? Je to jedno, auto vám vždy odovzdávame v dohodnutom čase a pozor, vždy s plnou nádržou. Nezáleží od modelu ani od doby, na ktorú si auto prenajímate, auto dostávate vždy s plnou nádržou.

Na druhej strane, rovnaký prístup čakáme aj od našich zákazníkov, auto od vás preberáme rovnako tak s plnou nádržou. Denný limit na prejazdené kilometre s vozidlom je u nás stanovený na 200 km. Ak je prenájom dlhodobý, viac ako 1 mesiac, limit je stanovený na mesiac, a to vo výške 5 000 km. Pri prekročení doby prenájmu i viac ako 1 hodinu sa účtuje ďalší celý jeden deň prenájmu.