Ak nemáte auto, vyberte si: Autopožičovna pomôže

Články - Autopožičovňa Košice

Zákazníci autopožičovní vždy hľadajú kvalitu, výhodné ceny, podmienky a prvotriedne služby. Autopožičovňa Košice – Specialy tieto kritériá rozhodne spĺňa. Okrem toho, že zákazník vždy vyhľadáva prvotriedne služby a výhodné ponuky, potrebuje mať možnosť voľby. Nie vždy klient auto využíva na rovnaký účel. Rozmanitosť v portfóliu autopožičovne je veľmi vítaná.

Autopark, ktorý ponúka požičovňa by nemal byť jednotvárny. Nie každý hľadá menšie hatchbacky a nie každý túži po SUV. Niekto si vystačí s menším benzínovým turbomotorom a niekto pre zmenu potrebuje poriadneho dieslového hltača kilometrov. Autopožičovňa Košice ponúkne okrem menších mestských vozidiel s menším výkonom aj úžitkové vozidlá s poriadnym batožinovým priestorom.

Dlhodobý prenájom v autopožičovni je vždy výhodnou voľbou. Zákazníci totiž dostanú špeciálne zľavy a pokiaľ teda auto nepotrebujete vyslovene na 24 hodím alebo na víkend, rezervujte si vozidlo na dlhšiu dobu a verte, že podmienky i ceny za prenájom vás milo prekvapia.

Široká škála osobných alebo úžitkových vozidiel k prenájmu je pri požičovni áut veľmi dôležitá. Autopožičovňa Košice ponúka viac alternatív a nezáleží teda či sa rozhodnete ísť na výlet vo dvojici alebo potrebujete auto pre viac ľudí, pretože idete s kamarátmi na chatu. Viacmiestne vozidlá sú veľmi vyhľadávané práve za účelom prepravy viacerých osôb. A uznajte, že investícia v prípade výpožičky vozidla je rozhodne ekonomickejšia možnosť ako na rýchlo zháňať lacnú náhradu ojazdeného auta z druhej ruky.

Navyše vám odpadá starosť s papierovačkami. Neriešite žiadne poistenie, prepisy, ani žiadne technické kontroly, lízingy či iné skryté poplatky. Auto si prevezmete za pomoci jedného podpisu bez zbytočnej byrokracie. S prevádzkovateľom si dohodnete individuálne podmienky a auto je vaše.