Súhlas so spracovaním osobných údajov

Súhlasím so správou, spracovaním a uchovaním svojich osobných údajov v spoločnosti Specialy, s.r.o.. Poskytnutie údajov je dobrovoľné a bez dôsledkov s tým, že tieto údaje budú spracované výhradne pre potreby Specialy, s.r.o., pre účely evidencie dopytu a vypracovanie cenovej ponuky v zmysle zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov.

Svojim zaškrtnutím políčka vyjadrujete súhlas so zhromažďovaním a spracovávaním svojich osobných údajov, v rozsahu titul, meno, priezvisko, adresa, telefónne číslo a e-mailová adresa, v spoločnosti Specialy, s.r.o. za účelom vypracovania cenovej ponuky v poštovom a mailovom styku. Poskytnutie údajov je dobrovoľné a tieto údaje budú spracované výhradne pre účely spracovania cenovej ponuky spoločnosti Specialy, s.r.o. v zmysle zákona č. 18/201 Z.z. o ochrane osobných údajov a nebudú poskytnuté tretím stranám.

Súhlas je poskytnutý na dobu určitú, s tým, že ak neprejde do zmluvného vzťahu budú osobné údaje z cenových ponúk archivované 1 rok. Klient má právo kedykoľvek odvolať súhlas rovnakým spôsobom akým súhlas udelil v súlade Zákona č. 18/2018 o ochrane osobných údajov.

Naša autopožičovňa disponuje širokým vozovým parkom ktorý nie je uvedený celý na našom webe. Vieme vám ponúknuť rôzne autá či už z luxusnejších alebo stredných tried. Ak nám dáte vedieť vašu predstavu, radi vám zašleme našu aktuálnu ponuku.

Pokojne nás kontaktujte.

Povedali o nás

Auto som mala som rezervované cez inú spoločnosť, z ktorej mi na poslednú chvíľku zrušili rezerváciu. Zavolala som do autopočižovne Košice a do hodiny mi auto priviezli domov. Dokonca cena za požičanie auta bola ešte nižšia ako v spoločnosti, kde som mala auto pôvodne rezervované. Som naozaj veľmi spokojná a spoločnosť určite odporučím aj svojím známym.

Kristína

O Vašej autopožičovni nemôžem povedať nič zlé. Vážim si okamžitý výpočet ceny prenájmu auta pri rezervácii. Dokonca aj zmena rezervácie telefonicky tri dni pred vyzdvihnutím bola bezproblémová. Vozidlo bolo úplne nové a vynikajúce v každom smere, najmä v technickom. Auto ktoré bolo naozaj pohodlné a spoľahlivé, som vrátil na Košickom letisku. Super služby. Ďakujem vám!

Peter H.

Mali sme od nich citroen jumper na 4 dni a octaviu III na 9 dni ... obidva razy to boli cesty do Talianska, auta čisté skoro ako nové v pohode prístup a prijateľné ceny.

Matej D.

Rýchly prístup, kvalitné vozidlá, možnosť dohody a zľavy pri dlhodobom nájme. Služby tejto požičovne využívam dlhodobejšie a doposiaľ som bola vždy spokojná.

Sandra Nováková

Od tejto spoločnosti sme mali požičané vozidlo Škoda Fabia. Keďže sme vozidlo potrebovali čím skôr, prekvapila nás ústretovosť a rýchle jednanie, nakoľko bolo vozidlo pripravené a pristavené do pár hodín.

Andrea Borselyi

Od požičovne áut Specialy sme mali požičané auto Škodu Octaviu Combi II facelift. S týmto vozidlom sme zašli až do ďalekého Chorvátska . Musím povedať že sme boli veľmi spokojný. Tak ako s rýchlym jednaním a ústretovosťou, tak aj s kvalitou vozidla. Určite odporúčam.

Ivka Š.

Super prístup, rýchle jednanie, možnosť dohodnúť pristavenie vozidla kdekoľvek. Pripravený na 100%.

Richard Tóth

Autopožičovňa má širokú ponuku vozidiel od klasických sedanov cez combi až po 9 miestne vozidlo. Autá sú vo veľmi dobrom technickom stave, stále čisté a motoricky pripravené pred každou jazdou. Takisto čo sa týka pomeru kvality a ceny tak veľmi doporučujem túto spoločnosť.

Ivanka Šoltésová

Autopožičovňa Košice RE-CAR s.r.o.

Autopožičovňa sa zaoberá krátkodobým aj dlhodobým prenájmom osobných automobilov. RE-CAR autopožičovňa prevádzkuje autopožičovnu v Košiciach už niekoľko rokov. Autopožičovňa RE-Car disponuje len novými automobilmi. RE-Car, Autopožičovňa Košice